Vælg en side

ADMINISTRATION OG IT TIL DIN VIRKSOMHED

Vi servicerer alt omkring din virksomhed, fra økonomisystem, bogholderi og rådgivning,

til IT-drift, Sikkerhed, Backup, Microsoft Office 365,  Webhosting og Telefoni

Lignum IT ApS

Om Lignum

I Lignum hjælper vi med at optimere forretningsgange indenfor økonomi, administration samt IT-løsninger. Når du vælger en løsning hos Lignum får du fordelen af, at vi har erfaring fra mange forskellige vinkler – både fra salg, indkøb, bogholderi, IT, lager og afrappotering. Vores unikke løsninger er udviklet med fokus på, at gøre din hverdag nemmere, give dig mindre administration og mere tid til dine kunder. Du får det fulde overblik over din virksomhed og nem adgang til relevante nøgletal.

Historien bag

Lignum er det latinske ord for træ. Et træ kræver en hård og solid stamme samt en kraftig rod, for at kunne få en flot krone. Det sammen gælder for en virksomhed: Hvis ikke det fundamentale – økonomi og infrastruktur – er i orden, kommer der ikke en sund og stærk virksomhed.

Vækst

I december 2019 udvidede vi staben med en teknologistærk specialist, vi begyndte samtidig et dybere samarbejde med Hostworld.dk, så vi nu har kompetencer med mange års erfaring indenfor netværk, sikkerhed, drift og service internt i Lignum, som vi samtidig har opgraderet til Lignum IT ApS.
Udover Microsoft Office 365 og hardware fra blandt andet Fujitsu og Brother, leverer vi nu også hostingløsninger via www.hostworld.dk, og ligeledes telefoniløsninger fra www.Flexfone.dk 

Vores mission er at hjælpe og servicere vores kunder hele vejen rundt.

Lignum IT APS - Logo